• Home
  • /
  • 24 voordrachten voor Wetenschaps- en innovatieprijs 2023
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • 24 voordrachten voor Wetenschaps- en innovatieprijs 2023

24 voordrachten voor Wetenschaps- en innovatieprijs 2023

Maar liefst 24 wetenschappelijke verenigingen hebben een onderzoek voorgedragen voor de Wetenschaps- en innovatieprijs 2023 van de Federatie Medisch Specialisten.

Elke twee jaar reikt de Federatie de Wetenschaps- en innovatieprijs uit om goed en relevant wetenschappelijk onderzoek door medisch specialisten een podium te geven. Dit jaar wordt de prijs toegekend aan een medisch specialist die zich onderscheidt op het gebied van innovatief onderzoek. Dat wil zeggen onderzoek dat is gericht op ontwikkeling van nieuwe diagnostiek of behandeling en/of op vernieuwing in de organisatie van zorg die aantoonbaar leidt tot verbetering van de zorg. De inzendingen worden beoordeeld door de vakjury. In mei nomineert de jury de drie beste onderzoeken. De prijs wordt feestelijk uitgereikt op donderdag 22 juni.

Voordrachten 
De wetenschappelijke verenigingen hebben uit de wetenschappelijke publicaties die zij hebben ontvangen, een selectie gemaakt voor deelname aan de Wetenschaps- en innovatieprijs. De NVN heeft ook een voordracht ingestuurd.

Bron: website Federatie Medisch Specialisten

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.