• Home
  • /
  • Wie wint de Wetenschaps- en innovatieprijs 2023?
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Wie wint de Wetenschaps- en innovatieprijs 2023?

Wie wint de Wetenschaps- en innovatieprijs 2023?

In juni 2023 reikt de Federatie Medisch Specialisten weer de Wetenschaps- en innovatieprijs uit. Wil jij kans maken op deze bijzondere prijs? Dien dan uiterlijk vrijdag 16 december je publicatie in.

Elke 2 jaar wordt de prijs uitgereikt om goed onderzoek in de schijnwerpers te zetten. Met de kennis uit wetenschappelijk onderzoek kunnen medisch specialisten continu werken aan passende zorg: toegespitst op de unieke patiënt, zodat die kan rekenen op de beste zorg: toegankelijk, innovatief en betaalbaar. In 2023 wordt de prijs toegekend aan een medisch specialist die zich onderscheidt met innovatief onderzoek. Dat wil zeggen: onderzoek naar nieuwe diagnostiek en behandeling, of onderzoek gericht op vernieuwing in de organisatie van zorg en betere zorgprocessen.

Hoe werkt het?
Tot vrijdag 16 december 2022 kun je je publicatie insturen naar de NVN via vereniging@neurologie.nl, samen met een ingevuld deelnameformulier.

  • Wetenschappelijke verenigingen beoordelen de voorstellen en selecteren uit de inzendingen het beste onderzoek voor deelname aan de volgende ronde.
  • Deze inzendingen worden vervolgens beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige vakjury. In mei 2023 wordt bekendgemaakt welke 3 onderzoeken als beste beoordeeld zijn.
  • Tijdens een feestelijke uitreiking in juni maken we de winnaar bekend. Deze ontvangt, naast de eer, een blijvend aandenken en een geldbedrag van 5.000,- euro (te besteden aan vakgerelateerde activiteiten).

We nodigen je van harte uit om je onderzoek in te sturen!

Beoordelingscriteria
De beoordelingscriteria vind je hier. 
Meer informatie kan je lezen op de website van de Federatie.

Actueel

TNN#1_2022_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.