2019

Nederlands Neurologen Golfkampioenschap

logo Nederlands Neurologen Golf Kampioenschap.jpg

Golf en Neurologie

Op vrijdag 27 september 2019 gaan we weer spelen om de mooiste beker die er in de Nederlandse neurologie te winnen is. Een nog mooier bokaal dan de gouden Babinski of de winst bij de neurologiequiz op de wetenschapsdagen. En iedereen kan hem winnen, als je maar meedoet (en een klein beetje kunt golfen, vooruit). Maar het mooiste is meedoen, en met collega’s een dag in een andere omgeving verbindend bezig zijn.

Dit jaar spelen we op het Rijk van Nijmegen. Daar waar we in 2013 de herstart hebben gemaakt.  U bent welkom vanaf 12:00u. Het inschrijfgeld bedraagt 110 euro, en dit is zonder winstoogmerk. We krijgen helaas nog steeds geen nascholingspunten voor het Nederlands Neurologen GolfKampioenschap. Maar dat mag geen beletsel zijn om in te schrijven.
Natuurlijk hopen wij altijd op meer deelnemers dus ook nu vragen wij van u dat u uw enthousiasme doorgeeft aan uw collega’s en uiteraard zijn AIOS ook van harte welkom.

Geef u op bij TFM.Fennis@stjansdal.nl of erik_van_wensen@hotmail.com.

Wellicht ten overvloede: We spelen een stableford-wedstrijd over 18 holes met borrel, diner en vele prijzen, onder andere ter beschikking gesteld door de NVN, die graag het onderlinge contact tussen alle neurologen wil optimaliseren met als doel de maximale zorg voor onze patiënten.
 
Nederlandse Neurologen GolfKampioenen:
1997 Geert W.H. Mantel
1998 Peter  Siegers
1999 Ernst van den Doel
2000 Huib Visée
2013 Cees Tijsen
2014 Ron Witteveen
2015 Cees Gijsbers
2016 George Kienstra
2017 Erik van Wensen
2018 George Kienstra