2017

Congres Medisch Specialist 2025

afbeelding medisch specialist 2025.jpg

Kom naar congres ‘Medisch Specialist 2025’
Voor medisch specialisten, aios en andere professionals in de zorg organiseert de Federatie Medisch Specialisten op dinsdag 14 maart 2017 het eerste grote Federatiecongres: ‘Medisch Specialist 2025’. Het congres staat in het teken van de toekomstvisie die samen met de wetenschappelijke verenigingen wordt vastgesteld. We willen tijdens het congres met u in gesprek over deze visie, en vooral laten zien wat (toekomstig) medisch specialisten met elkaar verbindt.

Ga naar www.demedischspecialist.nl/congres2025 voor het programma, registratie en meer informatie, of bekijk het programma hier.

Voor wie?
Het congres wordt door de Federatie Medisch Specialisten en de wetenschappelijke verenigingen aangeboden aan medisch specialisten en aios. Maar ook andere professionals in de zorg zijn van harte welkom.

Waarom?
Tijdens het congres willen we met medisch specialisten in gesprek over de toekomst van de medisch specialistische zorg. Wat is in 2025 de rol van de medisch specialist, en hoe geef je daar invulling aan? Op www.demedischspecialist.nl/visie2025 vindt u meer informatie over de thema’s die centraal staan in deze toekomstvisie. Hier vindt u ook een filmpje en u kunt zelf input geven.  

Hoe laat?
Het congres begint om 15.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen. Uiteraard krijgt u een diner aangeboden. ’s Ochtends zijn er diverse activiteiten georganiseerd waaraan u kunt deelnemen, deze starten om 9.30 uur en zijn inclusief lunch. Op de website www.demedischspecialist.nl/congres2025 kunt u zien welke activiteiten er te doen zijn, en kunt u zich hiervoor aanmelden. 

Waar?
Het congres vindt plaats in 1931, een onderdeel van de Brabanthallen in Den Bosch. Op de congreswebsite vindt u een uitgebreide routebeschrijving.

Hoeveel kost het?
We vinden het belangrijk dat het congres laagdrempelig is daarom bedragen de kosten slechts € 95,- excl. btw. Aios betalen € 50,- excl. btw.

Krijg ik accreditatie-uren?
Ja, accreditatie wordt aangevraagd bij ABAN, NVKF en NVZA.

Wie spreekt er?
Onder andere Machteld Huber, Kiki Lombarts, Jan Kimpen, Jaap Hamming, Frank de Grave, Harma Stenveld en Richard van Hooijdonk leveren een bijdrage. Op de website www.demedischspecialist.nl/congres2025 staat het programma en de volledige sprekerslijst.

Hoe kan ik contact opnemen?
Heeft u nog vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar visie@demedischspecialist.nl