Biemond Cursussen

Biemond Cursussen

De Biemond Cursussen, een tweedaagse nascholing die twee keer per jaar wordt gegeven, zijn gericht op zowel de neuroloog als de aios. Diverse specifieke neurologische onderwerpen (thema's) komen in een vijfjarige cyclus aan bod. Dit betreft onder andere de neurologische onderwerpen epilepsie, neuro-oncologie, bewegingsstoornissen, cognitieve en vasculaire aandoeningen. Jaarlijks worden over de betreffende cursussen syllabi samengesteld, waarin van iedere spreker een tekst wordt gepubliceerd.

Biemond Cursussen 2017
Op donderdag 14 en vrijdag 15 december 2017 vinden de Biemond Cursussen plaats in NH Koningshof te Veldhoven. Op donderdag is het programma Cognitieve stoornissen, op vrijdag Traumatologie en Neuro-Intensive Care.

Alle NVN-leden hebben begin september een uitnodiging per e-mail ontvangen, met daarbij een persoonlijk digitaal inschrijfformulier. Niet NVN-leden kunnen zich inschrijven via een inschrijflink

Mocht u de uitnodiging niet hebben ontvangen, of problemen hebben met inschrijven, dan kunt u bellen met Cygnea op telefoonnummer 0182-320126.

Data Biemond Cursussen 2018
15 maart 2018: Consultatieve neurologie
16 maart 2018: Pijn en hoofdpijn

13 december 2018: Consultatieve neurologie 
14 december 2018: Pijn en hoofdpijn

Syllabi Biemond Cursussen 
Leden kunnen de syllabi van 2017 downloaden op het ledendeel van de website.
De syllabi van voorgaande jaren zijn hier ook te downloaden. 

Wanneer u deelneemt aan de cursusdag(en) krijgt u ter plekke een exemplaar uitgereikt.

Indien u een ingebonden versie van één of meer van deze syllabi toegestuurd wilt krijgen, maak dan gebruik van het bestelformulier.

Vragen
Bij administratieve vragen ontvangt u binnen één week een reactie. Bij vragen die een langere verwerkingstijd nodig hebben (geen administratieve vragen) ontvangt u binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging en wordt er geprobeerd binnen twee weken de vraag te beantwoorden.