Wetenschap

NVN-Wetenschapsdagen

Op donderdag 14 november en vrijdag 15 november 2019 vinden de NVN-Wetenschapsdagen plaats in NH Sparrenhorst te Nunspeet. Een uitgelezen kans voor aios en neurologen om de ontwikkelingen van hoogstaand neurologisch onderzoek te volgen.

Oproep indienen voordrachten en posters NVN-Wetenschapsdagen 
Tot 24 juni 2019 was er de mogelijkheid om een abstract in te sturen. Er is een groot aantal abstracts ontvangen, waardoor er wederom een interessant en gevarieerd programma opgesteld is. 

Beoordelingscommissie 2019
De beoordelingscommissie, onder voorzitterschap van prof. dr. D. van de Beek, heeft de inzendingen beoordeeld en de voordrachten en posters zoveel mogelijk rond thema’s gegroepeerd. Zowel klinisch, als translationeel en fundamenteel onderzoek, kon worden ingediend voor presentatie.

Beoordelingscommissie:

  • prof. dr. D. (Diederik) van de Beek, voorzitter
  • dr. E.J. (Ewoud) van Dijk
  • dr. B.B. (Barry) Mook
  • M.F. (Mirjam) Roesdi
  • J. (Jeske) van Pamelen

Programma 
Voor de NVN-Wetenschapsdagen is een interessant en gevarieerd programma samengesteld van actueel Nederlands neurologisch onderzoek. Een toonaangevend gastspreker zal een voordracht geven over een grensgebied met de neurologie en daarnaast wordt dit jaar de CU Ariëns Kappersprijs uitgereikt tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdagmiddag 14 november.
Ter afsluiting wordt op vrijdagmiddag de prijs uitgereikt voor de beste voordracht en de beste poster. Alle posters en voordrachten komen hiervoor in aanmerking, met uitzondering van de posters van en voordrachten door neurologen en senior onderzoekers.

Reglement voordrachten/posters
Zie hier het reglement voordrachten en posters NVN-Wetenschapsdagen.

Inschrijven
Een uitnodiging voor deelname is begin september per e-mail naar alle NVN-leden gestuurd. Niet leden kunnen zich inschrijven via de website: https://nvn-nascholingen.nl
Bij vragen over de inschrijving kunt u een mail sturen naar scholing@neurologie.nl