Wetenschap

NVN-Wetenschapsdagen

NVN-Wetenschapsdag 2021
Op donderdag 11 november is er een NVN-Wetenschapsdag. Het wordt een live bijeenkomst van 1 dag in NH Sparrenhorst te Nunspeet. Deze NVN-Wetenschapsdag is een uitgelezen kans voor aios en neurologen om de ontwikkelingen van hoogstaand Nederlands neurologisch onderzoek te volgen.

Inschrijving
De inschrijving is begin september gestart. Alle NVN-leden ontvingen een e-mailbericht met een persoonlijke inschrijflink. Heeft u deze niet ontvangen? Stuur dan een bericht naar scholing@neurologie.nl

Bent u geen lid, maar wilt u deelnemen? Schrijf u dan in via https://nvn-nascholingen.nl/.
Wanneer u eerder een account heeft aangemaakt voor deze website kunt u hier opnieuw op inloggen. U kunt ook een nieuw account aanmaken. Na inloggen kiest u in de lijst met nascholingen voor NVN-Wetenschapsdag 2021.

Programma 
De beoordelingscommissie stelde een interessant en gevarieerd programma samen, met als doel een overzicht te geven van actueel hoogstaand Nederlands neurologisch onderzoek. Daarnaast wordt een voordracht gegeven door een toonaangevend gastspreker over een grensgebied met de neurologie.
Wij hopen je te mogen verwelkomen op de NVN-Wetenschapsdag.

Beoordeling
De beoordelingscommissie beoordeelde de inzendingen en groepeerde de voordrachten en posters zoveel mogelijk rond thema’s. De commissie ziet er op toe dat voordrachten en posters zowel klinisch, als translationeel en fundamenteel onderzoek op neurologisch gebied betreffen, en relevant zijn voor de algemeen neuroloog. 

Prijzen
Aan het eind van de NVN-Wetenschapsdag wordt een prijs uitgereikt voor de beste voordracht en de beste poster. Alle posters en voordrachten komen in aanmerking voor deze prijzen, met uitzondering van de posters en voordrachten van neurologen en senior onderzoekers.
 
Reglement voordrachten/posters
Bekijk het reglement met de regels voor het indienen van een voordracht/poster.