Actueel

Golf en neurologie: Nederlands Neurologen Golf Kampioenschap op 21 september 2018

12-03-2018

Golf en Neurologie

golf kampioenschap.jpg

Na zowel het 1e als het 4e lustrum in 2017 gevierd te hebben, begint het Nederlands Neurologen Golf Kampioenschap (NNGK) “nieuwe stijl” langzaam een vast onderdeel te worden van de jaarlijkse neurologiekalender, zoals de Biemond Cursussen, de KNF-dagen en de EAN. En met de nieuwe voorzitter van onze Vereniging in ons midden kan de wedstrijd wellicht verder gaan stijgen in de hiërarchie van deze kalender.

Op vrijdag 21 september 2018 is het weer zover en gaan we andermaal strijden om de felbegeerde bokaal. De 9e winnaar gaat dan gekroond worden tot beste golfer der neurologen. De locatie is nog niet bekend en als u het leuk vindt om op uw homecourse te gaan spelen om de cup, laat het ons weten, wie weet wat er geregeld kan worden. 

Natuurlijk hopen wij immer op meer deelnemers dus ook nu vragen wij van u dat u uw enthousiasme doorgeeft aan uw collega’s en uiteraard zijn aios ook van harte welkom.

Zelf heeft uw organisatie mede zijn best gedaan om golf en neurologie meer bekendheid te geven, getuige het artikel dat velen van u ongevraagd reeds hebben mogen ontvangen.

Als u wil laten zien dat U niet bezwijkt onder druk, of als u zich juist wil bevrijden daarvan, schrijf u dan t.z.t in voor het NNGK op vrijdag 21 september 2018.

Geef u op bij TFM.Fennis@stjansdal.nl of erik_van_wensen@hotmail.com.

Wellicht ten overvloede: We spelen een stableford-wedstrijd over 18 holes met borrel, diner en vele prijzen, onder andere ter beschikking gesteld door de NVN, die graag het onderlinge contact tussen alle neurologen wil optimaliseren met als doel de maximale zorg voor onze patiënten. 

Nederlandse Neurologen Golf Kampioenen:

1997     Geert W.H. Mantel
1998     Peter H. Siegers
1999     Ernst M. van den Doel
2000     Huib F. Visée
2013     Cees C. Tijsen
2014     Ron J.W. Witteveen
2015     Cees J. Gijsbers
2016     George E.M. Kienstra
2017     Erik van Wensen

beker golfkampioenschap.jpg