Actueel

Inlogsysteem NVN-website is in oktober 2017 veranderd: vergeet niet nieuwe inloggegevens aan te vragen!

19-09-2018

Op 30 oktober 2017 is het inlogsysteem op de website www.neurologie.nl vervangen door een ander inlogsysteem: DOC-Access®. Dit houdt in dat u vanaf die datum niet meer met uw huidige inloggegevens kunt inloggen op het besloten deel van de website van de NVN en u een DOC-Access inlogaccount nodig heeft. U kunt DOC-Access inloggegevens aanvragen via https://www.doc-access.nl/gebruiker/signup. u krijgt na aanmelding binnen enkele seconden uw inloggegevens waarmee u vervolgens kunt inloggen op de website.

Wanneer u nog geen inloggegevens hebt aangevraagd, adviseren wij u dit alsnog spoedig te doen, om te voorkomen dat u later met uw oude gegevens probeert in te loggen op een moment dat u dringend een document van het besloten deel van de website nodig heeft.

U hoeft uw BIG-nummer niet bij de hand te hebben, de combinatie van uw achternaam en uw geboortedatum worden direct gecontroleerd in het BIG-register. De aanmeldprocedure duurt nog geen twee minuten, u ontvangt daarna direct de e-mail met uw inloggegevens.
 
Indien u hierover vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar helpdesk@medonline.nl.