Actueel

NVN-Wetenschapsdagen met voordracht van dr. Jon Stone: schrijf u nu in!

29-08-2017

Dit jaar vinden de NVN-Wetenschapsdagen plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 november 2017 in NH Sparrenhorst te Nunspeet. 

Programma met internationale gastspreker dr. Jon Stone
Voor de NVN-Wetenschapsdagen is een interessant en gevarieerd programma samengesteld van actueel neurologisch Nederlands onderzoek op basis van de 55 ingestuurde abstracts.

Op donderdagmiddag zal dr. Jon Stone, werkzaam aan de Universiteit van Edinburgh, een voordracht geven over ‘Functional Disorders in Neurology - turning a negative into a positive’. Daarnaast start op donderdag om 15.15 de ALV waarin de CU Ariëns Kappersprijs wordt uitgereikt.

Voordrachten, posterwalks, de postertentoonstelling, en de bespreking van de richtlijnmodule Migraine zijn de belangrijkste programmaonderdelen van vrijdag. Ter afsluiting wordt vrijdagmiddag de prijs uitgereikt voor de beste voordracht en de beste poster. Alle posters en voordrachten komen in aanmerking voor de prijzen, met uitzondering van de posters van en voordrachten door neurologen en senior onderzoekers.

Bekijk hier het volledige programma

Inschrijving geopend
U kunt zich inschrijven door middel van een persoonlijk inschrijfformulier dat per email is verstuurd aan alle NVN-leden of via deze inschrijflink. Wij hopen u ook dit jaar weer in groten getale te mogen verwelkomen!