Actueel

Oproep CU Ariëns Kappersprijs 2021

15-02-2021

Op donderdag 16 december 2021 wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN) de CU Ariëns Kappersprijs uitgereikt.

Wie komen er voor deze prijs in aanmerking?
Iedere aios neurologie, die in de afgelopen twee jaar - dat wil zeggen vanaf 1 juli 2019 tot 1 juli 2021 - het beste artikel op het gebied van de klinische neurologie gepubliceerd heeft in een internationaal peer-reviewed tijdschrift komt voor de CU Ariëns Kappersprijs in aanmerking. De aios dient de eerste auteur van het betreffende artikel te zijn. Ook artikelen die op 1 juli 2021 wel geaccepteerd zijn, maar nog niet gepubliceerd, komen in aanmerking.

Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van € 5.000, -. De betreffende aios dient lid te zijn van de NVN. Per aios (dus niet per kliniek!) kan één artikel worden ingestuurd.

Inzending
Inzending is mogelijk zowel door de auteur zelf als door derden. Tot 1 juli 2021 kan de naam van een in aanmerking komende kandidaat doorgegeven worden aan het bureau van de NVN, met bijvoeging van het betreffende artikel.