Actueel

Schrijf u in voor Biemond Online op 17 en 18 december!

21-09-2020

Op donderdag 17 december en vrijdag 18 december vinden de Biemond Cursussen plaats. Net als in maart worden deze cursussen via live stream uitgezonden (Biemond Online).  

U kunt zich aanmelden via een persoonlijk inschrijfformulier dat 18 september per e-mail is verstuurd naar alle NVN-leden.
Mocht u de uitnodiging niet ontvangen hebben, kunt u een mail sturen naar scholing@neurologie.nl. U ontvangt dan opnieuw de uitnodiging met inschrijfformulier. 

Niet-leden kunnen zich inschrijven door een account aan te maken op https://nvn-nascholingen.nl/ en vervolgend het digiale inschrijfformulier in te vullen.

Programma's:

Tijdschema uitreiking Winkler medaille en digitale ALV NVN
Na afloop van de cursusdag op donderdag vindt de uitreiking van de Winkler medaille en de ditale ALV van de NVN plaas. Onderstaand het tijdschema voor donderdag 17 december voor de programma-onderdelen Winkler medaille en digitale ALV NVN:
15.45 – 16.05 Uitreiking Winkler medaille 2020
16.05 – 16.20 Korte pauze
16.20              Algemene Ledenvergadering NVN
17.30 uur        Einde

Wanneer u niet deelneemt aan Biemond Online, maar wel wilt deelnemen aan de digitale ALV of de uitreiking van de Winkler medaille dient u het inschrijfformulier in te vullen voor die onderdelen. U ontvangt dan te zijner tijd de inloglink om deel te kunnen nemen.