Actueel

Terugblik succesvolle NVN-Wetenschap Online

16-11-2020

Op donderdag 12 november was het zover: de eerste editie van NVN-Wetenschap Online.
21 posterpresentaties via Zoom die door de deelnemers gescoord werden, 8 voordrachten in de studio, een live-chat, uitreiking van de Dr. Jan Meerwaldt prijs 2020 aan Jeannette Gelauff, een actieve pauze met Haka-workshop en een voordracht van gastspreker Liesbeth van Rossum. Het was een afwisselend programma vol (neurologische) wetenschap.

Prijzen
Ter afsluiting werd een prijs uitgereikt voor de beste voordracht en een prijs voor de beste poster(presentatie). Alle posters en voordrachten kwamen in aanmerking voor de prijzen, met uitzondering van de posters en voordrachten door neurologen en senior onderzoekers.
De prijs voor beste poster werd bepaald door de scores die de deelnemers via de app gaven. De prijs voor beste poster werd bepaald door de beoordelingscommissie. 

De prijzen gingen naar:

  • Beste poster(presentatie) - Rik Reinink: Chirurgische decompressie voor patiёnten met een supratentorieel herseninfarct met massawerking: een meta-analyse van individuele patiёntdata
  • Beste voordracht - Annabel de Ruiter : Kan kunstmatige intelligentie patiënten met Myasthenia Gravis aan hun gezicht herkennen?

_MB89484.jpg