Lid worden

Inschrijfformulier

Lid worden?
Wilt u lid worden van de NVN? Klik hier voor het inschrijfformulier. Na inschrijving worden de gegevens verwerkt en ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. Daarnaast krijgt u toegang tot het AFAS-ledenportaal. U wordt lid tot wederopzegging. 
Lees in de privacyverklaring wat de NVN doet met uw persoonlijke informatie. Met het invullen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens conform deze verklaring. 

De contributie voor het lidmaatschap van de NVN wordt jaarlijks in het eerste kwartaal geïncasseerd. De hoogte van de contributie wordt  ieder jaar vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering. Als u niet wilt dat de contributiebijdrage automatisch wordt geïncasseerd, kunt u deze mogelijkheid op het inschrijfformulier uitzetten. 

Voor meer informatie over het lidmaatschap verwijzen wij naar het huishoudelijk reglement van de NVN.

Aios-leden
Na inschrijving als aioslid wordt u automatisch lid van de Vereniging Arts Assistenten in opleiding Neuroloog (VAAN). U kunt tevens lid worden van De Jonge Specialist (DJS).Na verwerking van de inschrijving krijgt u de mogelijkheid u hiervoor aan te melden.