Zoeken
  • Home
  • /
  • Basiscursus Slaap
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Basiscursus Slaap

Basiscursus Slaap

9 oktober 2024
De Klepperman, Hoevelaken

Op 9 oktober organiseert de werkgroep slaapwaakstoornissen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie voor de vierde maal de Basiscursus Slaap die zich speciaal richt op AIOS neurologie.

De Basiscursus Slaap is ontwikkeld met als doel om de deelnemers  basiskennis over de diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen te verschaffen. De cursus biedt een uitgebreide basis waarin alle categorieën slaapstoornissen de revue passeren. De vierde basiscursus slaap zal vooral in kleine groepen in de vorm van workshops plaatsvinden. De basiscursus richt zich primair op AIOS neurologie, maar is ook toegankelijk voor andere specialismen die zich willen verdiepen in de neurologische aspecten van slaapstoornissen, zoals b.v. arts-assistenten in opleiding tot kinderarts, KNO-arts of longarts.

De werkgroep SlaapWaakStoornissen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie is verantwoordelijk voor de inhoudelijke samenstelling van de Basiscursus Slaap en heeft hiertoe een cursusleiding samengesteld.Er worden maximaal 36 deelnemers toegelaten tot de cursus.

We hopen u op 9 oktober te mogen begroeten.

De cursusleiding
Myrthe Boss, neuroloog-somnoloog, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede – bestuurslid werkgroep slaapwaakstoornissen van de NVN
Esther Gieteling, neuroloog-somnoloog, Stichting Epilepsie Instellingen Nederland – bestuurslid werkgroep slaapwaakstoornissen van de NVN

Op de website vindt u meer informatie, het programma en een inschrijfformulier.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.