menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

VAAN

Als aios-lid van de NVN ben je automatisch, en zonder extra kosten, lid van de Vereniging Arts-Assistenten in opleiding tot Neuroloog (VAAN). Wij zijn er voor jou als neuroloog van de toekomst! We denken mee over belangrijke opleidingsaspecten, houden toezicht op de werkgelegenheid voor ‘jonge neurologen’ en organiseren evenementen: de eerstejaarsborrel, landelijk onderwijs en de uitreiking van de Zilveren Babinski (opleider van het jaar).

Je kan bij ons terecht met alle vraagstukken rondom de opleiding tot neuroloog. Maar ook als je een steentje wilt bijdragen aan het verbeteren van onze opleiding horen wij graag van je! Neem contact met ons op via de kliniekvertegenwoordigers of per mail: vaan@neurologie.nl. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en activiteiten.

Meer weten? Kijk dan eens naar:

Actueel

Direct naar:

TNN#1_2022_Cover

Bezoekadres

Postadres

Inschrijven

Domus Medica

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie bevindt zich op de vijfde verdieping van Domus Medica. Als u ons wilt bezoeken, moet u zich vooraf aanmelden.

Lid van:

logo_federatie_medisch_specialisten
Voor beoordeling van (neurologische) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een neuroloog. De NVN speelt hierin geen rol.

© 2022 Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.