menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Algemeen

Wat is accreditatie?

Eens in de vijf jaar moeten medisch specialisten zich opnieuw laten registreren. In die vijf jaar moeten zij voldoende accreditatie-uren hebben verzameld. Dit doen zij bijvoorbeeld door nascholing te volgen, te promoveren of een artikel te schrijven. Als deze activiteiten aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen, dan krijgen ze een keurmerk en zijn ze geaccrediteerd. De beoordeling van deze activiteiten is een taak van de commissie Individuele Kwaliteitsbevordering van de NVN.

Via het submenu ‘Accreditatienieuws’ komt u op de pagina met nieuws over accreditatie. Hier leest u over veranderde regelgeving, nieuwe vormen van nascholing en andere wijzigingen.

Bent u neuroloog en wilt u weten waarvoor u accreditatie-uren kan krijgen en hoe u accreditatie-uren aan uw dossier toevoegt? Kies dan voor het submenu ‘Neuroloog’.

Aanbieders van nascholing vinden informatie over het aanvragen van accreditatie via het submenu ‘Accreditatie aanvragen’. Ook de tarieven die de NVN rekent voor de aanvragen zijn hier te vinden.

De regelgeving, reglementen voor accreditatie, de handleidingen en andere informatie vindt u via het submenu ‘Naslagwerk’.

Vragen?
Heeft u vragen over accreditatie, een accreditatie-aanvraag via GAIA of het invoeren van een nascholingsbijeenkomst in het persoonlijk nascholingsdossier?  Stel uw vraag via accreditatie@neurologie.nl.

Actueel

TNN#1_2023_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.