Zoek
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Starten als aios

Start u binnenkort met de opleiding neurologie? Zorg dan wel dat u alles goed hebt geregeld. In de Informatiefolder aios neurologie vindt u een aantal handige tips.

Aanmelden als aios neurologie
Om officieel in opleiding tot medisch specialist te zijn, moet u staan ingeschreven bij het artsenregister: de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS). Dat doet u via mijnrgs.nl. Daarvoor heeft u nodig:

  • uw BIG-registratie;
  • uw individuele opleidingsplan.

In uw individuele opleidingsplan staat welke onderdelen en competenties u waar, wanneer en op welke manier gaat halen. Uw plan moet in lijn zijn met het lokale opleidingsplan en uw opleider moet het goedkeuren.

Aanmelden als lid van de NVN
Het is handig om u aan te melden als lid van de NVN. Dan hebt u namelijk toegang tot verschillende (verplichte) onderdelen van de opleiding, zoals het portfolio, de e-learning acute neurologie, de jaarlijkse onderwijsdagen aios neurologie, de Biemond Cursussen, de aiostoets neurologie en de NVN Wetenschapsdagen. Meer weten? Kijk dan op de pagina over het lidmaatschap.

Vergoeding lidmaatschap aios neurologie
Vaak vergoedt uw werkgever de lidmaatschapskosten en de onkosten voor het verplichte onderwijs. Kijk in uw arbeidsovereenkomst wat voor u geldt. Zie ook de informatie over de vergoeding van opleidingsactiviteiten.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.