Zoek
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Strategie (Gezondheid Hoofdzaak!)

Hersenen zijn (misschien wel) het belangrijkste orgaan en neurologie is (misschien wel) de belangrijkste medische discipline.

Met deze tekst start het filmpje dat de strategie van de NVN presenteert. Gezondheid is de hoofdzaak voor ons als neurologen.

 

 

Doet u mee?
Geef uw eigen invulling aan deze strategie en deel het met uw collega’s en daarbuiten!
Is er in uw ziekenhuis of regio een activiteit op het gebied van preventie of ouderenzorg? Hebt u een plan voor de verbinding met de eerste lijn? Gaat u de dialoog aan met andere specialisten of de ziektekostenverzekeraar? Denk dan aan de hieronder genoemde vijf thema’s en gebruik de bijbehorende iconen!

Hersenen zijn hip, en het is een voorrecht om op dit gebied te mogen werken. Aan ons de taak dit uit te dragen aan patiënten, andere specialisten, zorgverzekeraars en de politiek.

Gezondheid hoofdzaak willen we uitdragen aan de hand van 5 thema’s:

Hersenen hoofdzaak. Hersenen staan in het middelpunt van de belangstelling. Daarbij speelt de neuroloog een centrale rol.

Preventie hoofdzaak. Het voorkómen van neurologische aandoeningen levert enorme persoonlijke en maatschappelijke winst op. Daarin past een verantwoordelijkheid van de neuroloog.

Ouderen hoofdzaak. De veroudering van de bevolking heeft veel invloed op het belang van de neurologie. Dat vraagt om een slagvaardig optreden van de neuroloog.

Dialoog hoofdzaak. Het zorglandschap verandert snel en roept om leiderschap en afstemming van alle betrokken partijen. De neuroloog moet daarin een zichtbare rol spelen.

Verbinden hoofdzaak. In de gezondheidszorg wordt het samenwerken intra- en transmuraal steeds belangrijker. Er ligt een taak voor de neuroloog als verbinder in dit netwerk.

Iconen gebruiken?
U mag het verzamelicoon Gezondheid hoofdzaak en de 5 thema-iconen vrij gebruiken om ons strategiethema Gezondheid Hoofdzaak te promoten. Via onderstaande links kan u ze downloaden:

Het is niet toegestaan om het verzamelicoon en de thema-iconen te gebruiken voor andere doeleinden dan we hier hebben benoemd.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.