menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Zorgevaluatienetwerk

Om de opzet en inclusie van zorgevaluatiestudies te verbeteren en versnellen, zet de commissie Zorgevaluatie Neurologie (ZEN) zich in voor de oprichting van een Zorgevaluatie Neurologie Netwerk.

Het netwerk richt zich op onderzoek naar de algemene neurologische praktijk en biedt een infrastructuur zodat kennisvragen uit de algemene praktijk beter opgepakt kunnen worden. Een goed functionerend netwerk geeft een impuls aan klinisch relevant zorgevaluatieonderzoek doordat krachten worden gebundeld. In het netwerk worden in gezamenlijkheid patiënten geïncludeerd en knelpunten opgelost waarmee zorgevaluatieonderzoeken sneller worden opgestart en uitgevoerd. Daarmee kunnen we de vragen van de Kennisagenda Neurologie sneller beantwoorden en zetten we in op het versterken van de wetenschappelijke basis van de neurologie en op effectieve, doelmatige en veilige zorg voor patiënten.

We streven ernaar dat per instelling één of twee personen participeren in het netwerk, waarvan minimaal één neuroloog/aios. De tweede persoon kan een onderzoeksverpleegkundige zijn. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Actueel

TNN#1_2023_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.