menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Federatie

De Federatie Medisch Specialisten staat voor 22.000 toegewijde dokters in ziekenhuizen en instellingen. Dag in dag uit werken zij aan het leveren van de beste zorg aan hun patiënten. De Federatie verenigt alle 33 specialismen, ondersteunt bij de uitoefening en ontwikkeling van het vak en spreekt met één krachtige stem in politiek en samenleving.

Wat doet de Federatie voor u?
U kan op verschillende manieren inzicht krijgen in waar de Federatie voor staat, wat ze u kunnen bieden en waar uw bijdrage voor wordt gebruikt:


Financiële bijdrage medisch specialist
De bijdrage aan de Federatie is in 2021 € 563,03 per praktiserend medisch specialist (lid van een wetenschappelijke vereniging).

Juridische vragen?

Bel 088 – 134 41 12

Het Kennis- en dienstverleningscentrum van de Federatie Medisch Specialisten en de Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) geeft juridisch advies bij onder andere arbeidsconflicten, opleidingsgeschillen en MSB-contracten. Bent u aangesloten bij de Federatie of lid van de LAD, dan krijgt u 20 uur per jaar kosteloos juridische ondersteuning.

Actueel

TNN#1_2022_Cover

Bezoekadres

Postadres

Inschrijven

Domus Medica

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie bevindt zich op de vijfde verdieping van Domus Medica. Als u ons wilt bezoeken, moet u zich vooraf aanmelden.

Lid van:

logo_federatie_medisch_specialisten
Voor beoordeling van (neurologische) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een neuroloog. De NVN speelt hierin geen rol.

© 2022 Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.