Zoek
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Onze visie

Wie of wat is de VAAN?
Wij zijn de Vereniging Arts-Assistenten in opleiding tot Neuroloog (VAAN). Wij behartigen sinds 1982 de belangen van de neurologen van de toekomst bij belangrijke besluiten binnen de opleiding en het vak neurologie.

Waar staan we voor?
Als VAAN streven wij naar het optimaliseren van de opleiding tot neuroloog en van de competenties om onszelf te kunnen blijven ontwikkelen in het dynamische zorglandschap. Dit doen wij door:

  • samen met onze achterban actief bij te dragen aan het inhoudelijk en operationeel vormgeven van de opleiding en het vak neurologie van de toekomst;
  • als bestuur de verbinding te vormen tussen de NVN en de arts-assistenten neurologie door zitting te nemen in commissies/werkgroepen van de NVN die van belang zijn voor de opleiding.


Wat kunnen we voor jou betekenen?

Als aios-lid van de NVN ben je automatisch (en zonder extra kosten) lid van de VAAN. Wij zijn er voor jou als neuroloog van de toekomst! We denken mee over belangrijke opleidingsaspecten, houden toezicht op de werkgelegenheid voor ‘jonge neurologen’ en organiseren evenementen: de eerstejaarsborrel, landelijk onderwijs en de uitreiking van de Zilveren Babinski (opleider van het jaar).

Je kan bij ons terecht met alle vraagstukken rondom de opleiding tot neuroloog. Maar ook als je een steentje wilt bijdragen aan het verbeteren van onze opleiding horen wij graag van je! Neem contact met ons op via de kliniekvertegenwoordigers of per mail: vaan@neurologie.nl. Volg ons ook op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en activiteiten.

De Jonge Specialist
Wij laten de stem van onze aios ook horen bij De Jonge Specialist (DJS). DJS is dé vertegenwoordiger van alle basisartsen (nog niet) in opleiding en zet zich in om de kwaliteit en toegankelijkheid van de medische vervolgopleidingen continu te waarborgen en verbeteren. Om onze belangen goed te kunnen behartigen, en een geloofwaardige onderhandelingspositie te hebben, is het belangrijk dat DJS zo veel mogelijk aios vertegenwoordigt, het liefst allemaal. De VAAN gelooft hier ook in. Word daarom nu lid van DJS.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.