menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Missie & Visie

Missie
De NVN bevordert het leveren van kwalitatief goede zorg voor mensen met neurologische aandoeningen door gedreven en bekwame professionals.

Visie
De NVN staat voor een optimale kwaliteit van zorg voor mensen met aandoeningen van het zenuwstelsel of de spieren. Dit bereiken we onder andere door richtlijnen te ontwikkelen, visitaties te verrichten, een goede opleiding in te richten en nascholing te verzorgen. Hiervoor werken we samen, met elkaar en met andere betrokken partijen. De dialoog aangaan en verbinding leggen zijn dan ook belangrijke kernwaarden voor nu en de toekomst, met als doel de behandel- en begeleidingsmogelijkheden continu te verbeteren. Hierbij houden we rekening met zowel de neuroloog als de patiënt van de toekomst.

Actueel

Direct naar:

TNN#1_2022_Cover

Bezoekadres

Postadres

Inschrijven

Domus Medica

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie bevindt zich op de vijfde verdieping van Domus Medica. Als u ons wilt bezoeken, moet u zich vooraf aanmelden.

Lid van:

logo_federatie_medisch_specialisten
Voor beoordeling van (neurologische) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een neuroloog. De NVN speelt hierin geen rol.

© 2022 Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.