Zoeken
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Duurzaamheid in de zorg

Duurzaamheid is een thema dat in de gezondheidszorg, en dus ook binnen de neurologie, steeds hoger op de agenda staat. En dat is ook hard nodig. We zien dat klimaatverandering effect heeft op de gezondheid van mensen. Zo neemt de morbiditeit en mortaliteit toe door ondervoeding, watertekorten en bodem- en luchtvervuiling. Maar ook infectieziekten en respiratoire en psychische aandoeningen komen steeds vaker voor.

NVN richt zich op duurzame zorg
De zorgsector is een belangrijke vervuiler, verantwoordelijk voor ongeveer 7% van de jaarlijkse CO2-uitstoot in Nederland. De NVN is zich sterk bewust van de noodzaak om bij te dragen aan het beperken van deze vervuiling en dus in te zetten op het leveren van duurzame zorg. Een belangrijke leidraad daarbij is de Green Deal Duurzame zorg voor een gezonde toekomst.

Icoon gebruiken?
U mag het icoon De Groene Neuroloog gebruiken om ons thema De Groene Neuroloog te promoten. Via onderstaande link kan u het icoon downloaden:

Het is niet toegestaan om het icoon voor andere doeleinden te gebruiken, zoals individuele acties. Twijfelt u over het gebruik, neem dan contact met ons op.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.