Search
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Kennisagenda

Kennisagenda Neurologie
De eerste stap in het proces van zorgevaluatie is het opstellen van een Kennisagenda. Hierbij brengen we in kaart waar in de dagelijkse praktijk van de neuroloog behoefte is aan meer wetenschappelijke onderbouwing. Dit doen we door analyse van richtlijnen en inventarisatie onder NVN-leden, patiëntverenigingen en overige relevante betrokkenen.

In 2018 publiceerden we onze eerste kennisagenda met 12 geprioriteerde openstaande vragen binnen de neurologie. Verschillende kennisvragen zijn opgepakt in zorgevaluatiestudies.

Nieuwe Kennisagenda en top 12 kennisvragen
In 2023 publiceerden we een update van de kennisagenda met een nieuwe top 12 geprioriteerde kennisvragen. Deze nieuwe Kennisagenda houden we graag ‘levend’. Kennisvragen waarvoor een onderzoek start maken plaats voor nog openstaande actuele kennisvragen.

De documenten op een rij:

Op de pagina ‘Kennisvragen’ staat een overzicht van de kennisvragen van de Kennisagenda’s Neurologie. Per kennisvraag is inzichtelijk wat de status is, en indien van toepassing, welk onderzoek loopt om de kennisvraag te beantwoorden.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [170.29 KB]

De commissie ZEN zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek naar geprioriteerde kennisvragen. Heeft u als onderzoeker interesse in het oppakken van één van onderstaande kennisvragen, neem dan contact met ons op.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.