Zoeken
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Informatie Biemond Cursussen

Twee keer per jaar organiseren we de Biemond Cursussen. Dit is een tweedaagse nascholing voor zowel neurologen als aios. Er komen diverse neurologische onderwerpen of thema’s aan bod, zoals epilepsie, neuro-oncologie, bewegingsstoornissen en cognitieve en vasculaire aandoeningen. We stellen elk jaar syllabi samen over de Biemond Cursussen van dat jaar. Daarin publiceren we van iedere spreker een tekst.

Biemond Cursussen 12 en 13 december 2024
De Biemond Cursussen december 2024 vinden plaats op donderdag 12 en vrijdag 13 december in NH Koningshof in Veldhoven.
De inschrijving start half september.

Programma’s (april 2024)

Vragen over de inschrijving?
Heeft u een vraag over uw inschrijving? Neem dan contact op via scholing@neurologie.nl.

Feestavond 50 jaar NVN
De NVN bestaat 50 jaar in 2024! Dat kan niet ongemerkt voorbij gaan, dus we gaan dit vieren met twee (jubileum)feesten. Het eerste themafeest Casino Royale was na afloop van de eerste cursusdag op 11 april.
Het jubileumfeest is op donderdag 12 december 2024, na afloop van de eerste cursusdag.  Inschrijving voor de feestavond verloopt via de inschrijving Biemond Cursussen. De feestavond is inclusief walking dinner. Kijk op de website voor meer info en de dresscode!

 

Syllabi
Bent u lid van de NVN, dan kan u de syllabi van de Biemond Cursussen tot en met 2024 downloaden. Als u deelneemt aan een cursusdag, ontvangt u een exemplaar van ons. De syllabi worden, per cursusdag, uitgereikt bij aanvang van de cursusdag.
Wilt u een ingebonden versie van een of meer van de syllabi van eerdere edities toegestuurd krijgen? Dan kan u dit via het bestelformulier regelen.

Vragen
Als u een administratieve vraag heeft over de Biemond Cursussen ontvangt u binnen een week een reactie van ons. Heeft u een andere vraag, waarvoor we wat langer nodig hebben? Dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging van ons. We proberen uw vraag vervolgens binnen 2 weken te beantwoorden.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.