menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Informatie Biemond Cursussen

Twee keer per jaar organiseren we de Biemond Cursussen. Dit is een tweedaagse nascholing voor zowel neurologen als aios. Er komen diverse neurologische onderwerpen of thema’s aan bod, zoals epilepsie, neuro-oncologie, bewegingsstoornissen en cognitieve en vasculaire aandoeningen. We stellen elk jaar syllabi samen over de Biemond Cursussen van dat jaar. Daarin publiceren we van iedere spreker een tekst.

Biemond Cursussen december 2022
De Biemond Cursussen vinden plaats op donderdag 15 en vrijdag 16 december 2022 in NH Koningshof in Veldhoven.
De inschrijving is gestart.

De inschrijving startte half september. Alle NVN-leden ontvingen een e-mailbericht met een persoonlijke inschrijflink. Heeft u deze niet ontvangen? Stuur dan een bericht naar scholing@neurologie.nl.
Bent u geen lid, maar wilt u deelnemen? Schrijf u dan in via https://nvn-nascholingen.nl/.
Wanneer u eerder een account heeft aangemaakt voor deze website kan u hier opnieuw op inloggen. U kan ook een nieuw account aanmaken. Na inloggen kiest u in de lijst met nascholingen voor Biemond Cursussen december 2022.

Programma’s december 2022

Syllabi
Bent u lid van de NVN, dan kan u de syllabi van de Biemond Cursussen 2022 downloaden. Als u deelneemt aan een cursusdag, ontvangt u een exemplaar van ons via de post. Wanneer u zich voor de cursussen van december na 1 december inschrijft, ontvangt u uw exemplaar op de locatie, bij aanvang van de eerste cursusdag.

Wilt u een ingebonden versie van een of meer van de syllabi van eerdere edities toegestuurd krijgen? Dan kan u dit via het bestelformulier regelen.

Vragen
Als u een administratieve vraag heeft over de Biemond Cursussen ontvangt u binnen een week een reactie van ons. Heeft u een andere vraag, waarvoor we wat langer nodig hebben? Dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging van ons. We proberen uw vraag vervolgens binnen 2 weken te beantwoorden.

Actueel

TNN#1_2022_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.