menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Informatie Biemond Cursussen

Twee keer per jaar organiseren we de Biemond Cursussen. Dit is een tweedaagse nascholing voor zowel neurologen als aios. Er komen diverse neurologische onderwerpen of thema’s aan bod, zoals epilepsie, neuro-oncologie, bewegingsstoornissen en cognitieve en vasculaire aandoeningen. We stellen elk jaar syllabi samen over de Biemond Cursussen van dat jaar. Daarin publiceren we van iedere spreker een tekst.

Biemond Cursussen 13 en 14 april 2023
De Biemond Cursussen 2023 vinden plaats op donderdag 13 en vrijdag 14 april in NH Koningshof in Veldhoven.

Programma’s Biemond Cursussen april 2023

We organiseren deze cursusdagen ook op 14 en 15 december 2023. De inschrijving voor deze cursusdagen start half september.

Inschrijven en website
De inschrijving startte 18 januari. Alle NVN-leden ontvingen een e-mailbericht met een persoonlijke inschrijflink. Heeft u deze niet ontvangen? U kan zich ook inschrijven via https://nvn-nascholingen.nl/. U logt daarna in met uw eerder gebruikte inloggevens, waarna u bij uw eigen inschrijfpagina komt. Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Het kan even duren voordat u uw wachtwoord in uw mailbox ontvangt, Check hiervoor ook uw spambox, het mailbericht met nieuw wachtwoord kan ook daar terechtkomen.

Inschrijving niet-leden
Bent u geen lid, maar wilt u deelnemen? Schrijf u dan in via https://nvn-nascholingen.nl/.
Wanneer u eerder een account heeft aangemaakt voor deze website kan u hier opnieuw op inloggen. U kan ook een nieuw account aanmaken. Na inloggen kiest u in de lijst met nascholingen voor Biemond Cursussen april 2023.

Problemen met ontvangst uitnodiging en bevestiging inschrijving
Helaas hebben wij gemerkt dat Microsoft recent de beveiliging van het e-mailverkeer enorm heeft opgeschroefd. Hierdoor is het zeer goed mogelijk dat onze berichten niet bij u aankomen. Om dit voor nu en voor toekomstige berichten zoals uitnodigingen van de NVN-nascholingsactiviteiten te regelen moet het e-mailadres van waaruit wij deze mails versturen “gewhitelist” worden. Dit moet iedere gebruiker zelf doen in zijn/haar eigen instellingen. In een handleiding beschrijven wij de diverse stappen voor whitelisten. Heeft u een persoonlijke uitnodiging voor de Biemond Cursussen gemist en wilt u deze opnieuw ontvangen? Neem dan contact op via help@nvn-nascholingen.nl.

Vragen over inschrijving?
Heeft u een vraag over uw inschrijving? Neem dan contact op via scholing@neurologie.nl.

Voorbereiding cursusdagen met syllabi
Alle deelnemers die zich voor 1 april 2023 inschrijven  ontvangen de syllabi van de Biemond Cursussen via de post. Wanneer u zich voor de cursussen van april 2023  ná 1 april inschrijft, ontvangt u uw exemplaar op de locatie, bij aanvang van de eerste cursusdag. De digitale versies van de syllabi bij de cursussen van 2023 zijn vanaf begin april beschikbaar en vindt u  op deze webpagina.

Syllabi
Bent u lid van de NVN, dan kan u de syllabi van de Biemond Cursussen tot en met 2022 downloaden.

Wilt u een ingebonden versie van een of meer van de syllabi van eerdere edities toegestuurd krijgen? Dan kan u dit via het bestelformulier regelen.

Vragen
Als u een administratieve vraag heeft over de Biemond Cursussen ontvangt u binnen een week een reactie van ons. Heeft u een andere vraag, waarvoor we wat langer nodig hebben? Dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging van ons. We proberen uw vraag vervolgens binnen 2 weken te beantwoorden.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.