menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Informatie Biemond Cursussen

Twee keer per jaar organiseren we de Biemond Cursussen. Dit is een tweedaagse nascholing voor zowel neurologen als aios. Er komen diverse neurologische onderwerpen of thema’s aan bod, zoals epilepsie, neuro-oncologie, bewegingsstoornissen en cognitieve en vasculaire aandoeningen. We stellen elk jaar syllabi samen over de Biemond Cursussen van dat jaar. Daarin publiceren we van iedere spreker een tekst.

Biemond Cursussen 14 en 15 december 2023
De Biemond Cursussen 2023 vinden plaats op donderdag 14 en vrijdag 15 december in NH Koningshof in Veldhoven.

Inschrijven
Alle NVN-leden ontvingen een e-mailbericht met een persoonlijke inschrijflink. Heeft u deze niet ontvangen? U kan zich ook inschrijven via https://nvn-nascholingen.nl/. U logt daarna in met uw eerder gebruikte inloggevens, waarna u bij uw eigen inschrijfpagina komt. Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Het kan even duren voordat u uw wachtwoord in uw mailbox ontvangt, Check hiervoor ook uw spambox, het mailbericht met nieuw wachtwoord kan ook daar terechtkomen.

Bent u geen lid, maar wilt u deelnemen? Schrijf u dan in via https://nvn-nascholingen.nl/.
Wanneer u eerder een account heeft aangemaakt voor deze website kan u hier opnieuw op inloggen. U kan ook een nieuw account aanmaken. Na inloggen kiest u in de lijst met nascholingen voor Biemond Cursussen december 2023.

Programma’s Biemond Cursussen december 2023

Geen hotelkamers meer beschikbaar
Er zijn voor een overnachting op donderdag 15 december geen hotelkamers meer beschikbaar. Alle hotelkamers zijn volgeboekt.
Op het inschrijfformulier wordt een overnachting op donderdag dan ook niet meer aangegeven.

Vragen over inschrijving?
Heeft u een vraag over uw inschrijving? Neem dan contact op via scholing@neurologie.nl.

Syllabi
Bent u lid van de NVN, dan kan u de syllabi van de Biemond Cursussen tot en met 2023 downloaden.
Als u deelneemt aan een live cursusdag, ontvangt u ter plekke een exemplaar van ons. Wanneer u zich minimaal drie weken voor de cursusdagen inschrijft ontvangt u de syllabi thuis, een week voorafgaand aan de cursus. Wanneer u zich later inschrijft garanderen wij niet dat u de syllabi voorafgaand aan de cursus ontvangt.

Wilt u een ingebonden versie van een of meer van de syllabi van eerdere edities toegestuurd krijgen? Dan kan u dit via het bestelformulier regelen.

Vragen
Als u een administratieve vraag heeft over de Biemond Cursussen ontvangt u binnen een week een reactie van ons. Heeft u een andere vraag, waarvoor we wat langer nodig hebben? Dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging van ons. We proberen uw vraag vervolgens binnen 2 weken te beantwoorden.

Actueel

TNN#1_2023_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.