Search
  • Home
  • /
  • Federatie: Webinar Opleiden – Hoe werkt dat interprofessioneel samenwerken?
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Federatie: Webinar Opleiden – Hoe werkt dat interprofessioneel samenwerken?

Federatie: Webinar Opleiden – Hoe werkt dat interprofessioneel samenwerken?

5 april 2022
Online

Ook in 2022 organiseert de Federatie Medisch Specialisten webinars waarin de opbrengsten van Opleiden 2025 tot nu toe worden gedeeld met opleiders, aios, wetenschappelijke verenigingen, en geïnteresseerden in de medische vervolgopleidingen. In deze korte en interactieve gratis webinars gaan verschillende experts in gesprek met elkaar en met de deelnemers. Daarnaast delen zij hun ervaringen en geven zij concrete handvatten om er zelf mee aan te slag te gaan in zorg en opleiding. Benut dit webinar als aios voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing als opleider.

5 april 2022
Wat gebeurt er als je als arts ineens in de schoenen van een verpleegkundige gaat staan? Hoe voelt het als een verpleegkundige jouw baas is en jouw aanwijzingen geeft? Op dinsdag 5 april 2022 tijdens het webinar discusiëren we over situaties waarin de rollen een keer zijn omgedraaid en wat we hiervan kunnen leren. Vragen als welke houding en capaciteiten heb je nodig om succesvol interprofessioneel samen te werken leggen we voor aan onze experts.

Kom met ons discussiëren op dinsdag 5 april 2022.  Laat je inspireren en benut dit webinar voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing. Tussen 17.00-18.00 uur word je online bijgepraat, worden verschillende perspectieven belicht, meningen gedeeld en vragen beantwoord uit de chat. Interprofessioneel samenwerken, zo werkt dat.

Schrijf je in via de website: https://demedischspecialist.nl/webinaropleiden

 

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.