• Home
  • /
  • Federatie: Webinar Opleiden – Hoogste tijd voor integrale tijd in de opleiding
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Federatie: Webinar Opleiden – Hoogste tijd voor integrale tijd in de opleiding

Federatie: Webinar Opleiden – Hoogste tijd voor integrale tijd in de opleiding

14 juni 2022
Online

Ook in 2022 organiseert de Federatie Medisch Specialisten webinars waarin de opbrengsten van Opleiden 2025 tot nu toe worden gedeeld met opleiders, aios, wetenschappelijke verenigingen, en geïnteresseerden in de medische vervolgopleidingen. In deze korte en interactieve gratis webinars gaan verschillende experts in gesprek met elkaar en met de deelnemers. Daarnaast delen zij hun ervaringen en geven zij concrete handvatten om er zelf mee aan te slag te gaan in zorg en opleiding. Benut dit webinar als aios voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing als opleider.

14 juni 2022
Wat is er nodig in de opleiding om integrale zorg voor mensen met psychische en somatische aandoeningen te realiseren? Een specialist met een generalistische blik? Of een generalist met een specialistische blik?
Vanuit Opleiden 2025 is aandacht voor geïntegreerde diagnostiek,  behandeling èn elkaars perspectief in de opleiding.  Kom met ons discussiëren op dinsdag 14 juni 2022.  Laat je inspireren en benut dit webinar voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing. Tussen 17.00-18.00 uur word je online bijgepraat, worden verschillende perspectieven belicht, meningen gedeeld en vragen beantwoord uit de chat.

Schrijf je in via de website: https://demedischspecialist.nl/agenda/webinar-hoogste-tijd-voor-integrale-zorg-de-opleiding

Actueel

TNN#1_2022_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.