Search
  • Home
  • /
  • Federatie: Webinar Opleiden – Wat kan de patiënt ons leren?
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Federatie: Webinar Opleiden – Wat kan de patiënt ons leren?

Federatie: Webinar Opleiden – Wat kan de patiënt ons leren?

1 november 2022
Online

Ook in 2022 organiseert de Federatie Medisch Specialisten webinars waarin de opbrengsten van Opleiden 2025 tot nu toe worden gedeeld met opleiders, aios, wetenschappelijke verenigingen, en geïnteresseerden in de medische vervolgopleidingen. In deze korte en interactieve gratis webinars gaan verschillende experts in gesprek met elkaar en met de deelnemers. Daarnaast delen zij hun ervaringen en geven zij concrete handvatten om er zelf mee aan te slag te gaan in zorg en opleiding. Benut dit webinar als aios voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing als opleider.

1 november 2022
Leer in de opleiding al hoe de patiënt je partner kan zijn in het verbeteren van de zorg, dat is de basisvoorwaarde van waardegedreven zorg. Want wie kan beter vertellen dan een patiënt welke behoeften en voorkeuren hij heeft. Juiste zorg op de juiste plek begint bij het centraal stellen van de patiënt.
Kom met ons discussiëren op dinsdag 1 november 2022.  Laat je inspireren en benut dit webinar voor je discipline overstijgend onderwijs of als bij- en nascholing. Tussen 17.00-18.00 uur word je online bijgepraat, worden verschillende perspectieven belicht, meningen gedeeld en vragen beantwoord uit de chat.

Schrijf je in via de website: https://demedischspecialist.nl/agenda/webinar-wat-kan-de-patient-ons-leren

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.