Zoek
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

KNF dagen 2022

7 april 2022
Online

Na twee geslaagde digitale edities van de KNF-dagen had de KNF nascholingscommissie de hoop om in 2022 weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren. Helaas hebben we vanwege de coronamaatregelen opnieuw moeten besluiten om komende editie online te houden.

Op donderdagmiddag 7 april bent u vanuit huis of het werk welkom om digitaal aan te sluiten bij het symposium georganiseerd door de KNF-technologie. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere data opslag voor kliniek en onderzoek en de implicaties van de nieuwe Europese regelgeving voor medische hulpmiddelen (MDR) voor de KNF. Daarna presenteert prof. J. Hofmeijer de belangrijke resultaten van de Telstar studie . De middag wordt afgesloten met de algemene ledenvergadering van de NVKNF. Eventuele agendapunten en vragen kunt u mailen aan de secretaris.

Op vrijdag 8 april volgen plenaire lezingen over de nieuwe richtlijnen GBS/CIDP en het KNF nieuws uit 2021. Daarnaast zijn er de vertrouwde interactieve workshops en vrije voordrachten. De nascholingscommissie en het bestuur van de NVKNF hoopt velen van u op deze nascholing online te verwelkomen!
Kijk voor meer informatie op de website en schrijf u in!

Namens de leden van de nascholingscommissie: Stephan Goedee, Hans Koelman, Frouke Nijhuis en Selma Tromp.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.