• Home
  • /
  • Ledenbijeenkomst ‘Toekomst van de acute zorg’
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Ledenbijeenkomst ‘Toekomst van de acute zorg’

Ledenbijeenkomst ‘Toekomst van de acute zorg’

31 januari 2022
Online

Beste collega,

Graag nodigen wij je uit voor een online ledenbijeenkomst over de toekomst van de acute zorg op maandag 31 januari 2022 van 16.30 uur tot 18.00 uur via ZOOM.

Er is de laatste jaren veel aandacht voor de organisatie van de acute (ziekenhuis)zorg. VWS heeft in een houtskoolschets haar gedachten hierover kenbaar gemaakt. De spoedeisende hulpartsen verenigd in de NVSHA deden een aanvraag bij het CGS om de spoedeisende geneeskunde te erkennen als medisch specialisme. Er zijn organisatorische veranderingen in de regionale acute beroerte zorg. De werkdruk voor neurologen tijdens ANW diensten is wisselend, waarbij deze voor een deel van ons al lange tijd heel hoog is, met name in klinieken zonder a(n)ios.

Met de Wetenschappelijke Verenigingen (WVen) binnen de Federatie schreven we een visiedocument op de intramurale spoedzorg.

Wij zijn als NVN bestuur in gesprek met een aantal WVen die net als wij een poortfunctie hebben in onze ziekenhuizen. Het is voor ons belangrijk om te weten wat wij als neurologen vinden van dit dossier. Hoe zien wij onze rol op de SEH in de toekomst? Wat doet de SEH-arts, wat doen wij en wat doen we bij voorkeur samen?

Graag willen we met jou hierover in gesprek.

Wil je meepraten? Meld je dan voor 24 januari aan via een inschrijfformulier. Je ontvangt dan de ZOOM link in de week voor de bijeenkomst.

Hartelijke groeten,
namens het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie,

Erwin Hoogervorst, vice-voorzitter
Ewoud van Dijk, voorzitter

Actueel

TNN#1_2022_Cover

Bezoekadres

Postadres

Inschrijven

Domus Medica

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie bevindt zich op de vijfde verdieping van Domus Medica. Als u ons wilt bezoeken, moet u zich vooraf aanmelden.

Lid van:

logo_federatie_medisch_specialisten
Voor beoordeling van (neurologische) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een neuroloog. De NVN speelt hierin geen rol.

© 2022 Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.