• Home
  • /
  • MMV-congres 2022: De kunst van het opleiden
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • MMV-congres 2022: De kunst van het opleiden

MMV-congres 2022: De kunst van het opleiden

7 december 2022
Online

Schrijf je in voor het MMV-congres op woensdag 7 december 2022, georganiseerd door de Federatie Medisch Specialisten. Het thema van het congres dat ook dit jaar weer online plaatsvindt is: De kunst van het opleiden. Naast de plenaire sessies met enkele bijzondere sprekers zijn er meer dan 30 workshops en symposia. Zien we jou ook op 7 december? Bekijk het programma en schrijf je nu in.

De kunst van het opleiden
Als opleider sta je voor vele uitdagingen. Het is een hele kunst om niet alleen de medische inhoud over te brengen, maar ook een open dialoog te scheppen tussen aios en opleider. Daarnaast is het een kunst de medische vervolgopleidingen blijvend te laten aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen.

Het MMV-congres is een congres voor en door de beroepsgroep. Dit congres is voor opleiders, aios, onderwijskundigen, leerhuismanagers, OOR-coördinatoren, bestuurders en andere geïnteresseerden die op interactieve wijze bijgepraat willen worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de medische vervolgopleiding. En op deze manier direct te betrekken en te ondersteunen met inspirerende verhalen van professionals en praktijkgerichte workshops. Stel zelf je programma samen uit een breed aanbod van meer dan 30 workshops en symposia. Ga bijvoorbeeld actief aan de slag met samen beslissen, onderzoek wat compassie je als medisch specialist kan brengen of denk mee over hoe morgen zorgevaluatie in de opleiding vormgegeven kan worden. Bekijk het online programma voor het totale overzicht aan workshops en symposia en schrijf je nu in.

Actueel

TNN#1_2023_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.