Zoeken
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

PA!N Congres

18 december 2023
Hotel Van der Valk, Veenendaal

Wilt u uw patiënt met chronische pijn goed kunnen instrueren hoe leefstijlaanpassingen de kwaliteit van het leven kunnen verbeteren? Wilt u uw patiënt goede adviezen kunnen geven om de controle over zijn of haar leven terug te krijgen en strategieën te vinden om zijn welzijn te verbeteren?

Schrijf u dan in voor ons congres om u te helpen gedegen adviezen over leefstijl te geven aan uw patiënt met chronische pijn!
Onder begeleiding van Lian Tjon Soei Len, leefstijl professional van het jaar 2023 geworden van de vereniging arts en leefstijl, met bekende sprekers zoals Howard Schubiner,  Douwe Atsma, Nathan Hutting, Rinie Geenen, Jo Nijs en Max Nieuwdorp wordt de holistische interdisciplinaire benadering van leefstijl en chronische pijn onderschreven: onderzoek naar verschillende aspecten van levensstijl, waaronder lichaamsbeweging, voeding, slaap, stressmanagement, onbewuste emoties en emotioneel welzijn, om een uitgebreid zelfmanagementplan te ontwikkelen.

DATUM & LOCATIE
Maandag 18 december 2023, Van der Valk Veenendaal

PROGRAMMA
U kunt het volledige programma vinden op de website,

POSTERS
Wij zijn op zoek naar posters over inspirerende initiatieven op het gebied van pijn dat een breed publiek aanspreekt. De posters kunnen gaan over samen- werken in de patiëntenzorg rond diagnostiek, behandeling, et cetera. Echter, ook posters over bijvoorbeeld interdisciplinair onderwijs of doelmatigheid van organisatievormen in de Pijngeneeskunde zijn van harte welkom.

Ben jij die enthousiaste student, behandelaar, onderzoeker of beleidsmaker die we zoeken? Dien dan je opzet van je poster in vóór 1 november 2023.

Kijk voor meer informatie op de website.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.