• Home
  • /
  • Prioriteringsbijeenkomst herziening kennisagenda neurologie
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Prioriteringsbijeenkomst herziening kennisagenda neurologie

Prioriteringsbijeenkomst herziening kennisagenda neurologie

24 januari 2022
Online

De werkgroep Herziening Kennisagenda nodigt u graag uit voor de online prioriteringsbijeenkomst op maandag 24 januari 2022 van 19.00 uur – 21.00 uur (via Zoom).

De NVN vernieuwt de Kennisagenda Neurologie. In september vroegen wij u om kennishiaten te formuleren en aan te geven. Wij hebben hierop veel reacties ontvangen, waarvoor veel dank. De volgende stap in dit project is het gezamenlijk prioriteren van de kennishiaten. Dit doen wij met een brede vertegenwoordiging van neurologen, direct betrokken patiëntenverenigingen en overige relevante stakeholders op 24 januari.

Graag horen wij uiterlijk 24 december 2021 of u bij de bijeenkomst op 24 januari 2022 aanwezig bent. U kan hiervoor een e-mail sturen naar vereniging@neurologie.nl. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een uitgewerkt programma met de methodiek van prioriteren en de lijst met te prioriteren kennishiaten. Uw deelname is uiterst belangrijk om tot een goede kennisagenda te komen en zorgevaluatieonderzoek binnen de neurologie verder te helpen.

Actueel

Bezoekadres

Postadres

Inschrijven

Domus Medica

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie bevindt zich op de vijfde verdieping van Domus Medica. Als u ons wilt bezoeken, moet u zich vooraf aanmelden.

Lid van:

logo_federatie_medisch_specialisten
Voor beoordeling van (neurologische) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een neuroloog. De NVN speelt hierin geen rol.

© 2022 Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.