• Home
  • /
  • Upgrade Samen Beslissen voor a(n)ios
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Upgrade Samen Beslissen voor a(n)ios

Upgrade Samen Beslissen voor a(n)ios

10 juni 2022
Domus Medica in Utrecht

Opleiden in samen beslissen
De Federatie Medisch Specialisten heeft in samenwerking met het Erasmus MC het programma Opleiden in samen beslissen voor a(n)ios en opleiders ontwikkeld. Dit programma bestaat uit een masterclass voor opleiders en een upgrade training voor a(n)ios.
 

Tijdens de bijeenkomsten ligt de focus op het verder aanscherpen van de professionele en communicatieve vaardigheden in het proces van samen beslissen, waarbij als hulpmiddel een beveiligd videoportaal wordt gebruikt voor het monitoren en geven van feedback op consulten. Binnen het programma zijn de masterclass voor opleiders en de upgrade training voor a(n)ios afzonderlijk te volgen, maar kan het van enorme meerwaarde zijn wanneer opleider en a(n)ios het programma gelijktijdig doorlopen. Ieder volgt zijn eigen programma, maar in de praktijk doe je het samen. 

Dit programma is onderdeel van project Opleiden 2025 en er zijn geen deelnamekosten aan verbonden. Inschrijven kan tot 31 mei 2022. Meer informatie of inschrijven voor de Upgrade training samen beslissen voor a(n)ios (10 juni en 1 juli) of de Masterclass Opleiden in samen beslissen voor opleiders (15 juni).  

 

Actueel

TNN#1_2023_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.