Search
  • Home
  • /
  • Vierde gezamenlijke Wetenschappelijke vergadering Nederlandse Neurovasculaire Werkgroep en het Nederlands Neurovasculair Genootschap
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • Vierde gezamenlijke Wetenschappelijke vergadering Nederlandse Neurovasculaire Werkgroep en het Nederlands Neurovasculair Genootschap

Vierde gezamenlijke Wetenschappelijke vergadering Nederlandse Neurovasculaire Werkgroep en het Nederlands Neurovasculair Genootschap

1 april 2022
Inntel hotel in Utrecht

De vierde gezamenlijke wetenschappelijke vergadering van de Nederlandse Neurovasculaire Werkgroep en het Nederlands Neurovasculair Genootschap is op vrijdag 1 april 2022 van 9.30 tot 16.30 uur, met lunch en borrel na afloop. De bijeenkomst wordt gehouden in het Inntel Hotel in Utrecht, vlakbij het centraal station Utrecht.

De wetenschappelijke vergadering is een podium voor (jonge) onderzoekers die hun onderzoeksplannen willen bespreken en daarover advies willen vragen. Het  gezamenlijke karakter van de vergadering is hét podium om samenwerking aan te gaan voor succesvol Nederlands neurovasculair onderzoek.

We willen u van harte uitnodigen een onderzoeksvoorstel in te dienen voor een voordracht, vooral over nieuw uit te voeren studies. Daarnaast is er de mogelijkheid om de resultaten van recent afgerond onderzoek te presenteren en willen we Nederlandse ongoing trials bespreken.

Voor alle onderdelen (nieuw onderzoek/afgerond onderzoek/ongoing trials) kunt u vóór 15 februari 2022 de titel met co-auteurs en affiliatie sturen naar Floris Schreuder (floris.schreuder@radboudumc.nl). Vermeld hierbij in welke categorie het onderzoek valt. Een abstract is niet nodig.

Voor de dag zelf kunt u zich inschrijven door vóór 14 maart 2022 een e-mail te sturen aan vereniging@neurologie.nl. Voor promovendi en a(n)ios bedragen de inschrijfkosten €20, voor medisch specialisten €40. U wordt verzocht dit bedrag over te maken op NL21INGB0006875584 t.n.v. de werkgroep NNW te Utrecht, onder vermelding van eigen naam en deelname WV2022.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.