menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Biemond Cursussen

Twee keer per jaar organiseren we de Biemond Cursussen. Dit is een tweedaagse nascholing voor zowel neurologen als aios. Er komen diverse neurologische onderwerpen of thema’s aan bod, zoals epilepsie, neuro-oncologie, bewegingsstoornissen en cognitieve en vasculaire aandoeningen. We stellen elk jaar syllabi samen over de Biemond Cursussen van dat jaar. Daarin publiceren we van iedere spreker een tekst.

Biemond Cursussen december 2021
In 2021 vinden de Biemond Cursussen plaats op donderdag 16 en vrijdag 17 december. Vanaf begin september ontvangt u informatie over de cursusdagen en de inschrijving.

Syllabi
Bent u lid van de NVN, dan kan u de syllabi van de Biemond Cursussen 2021 downloaden. Als u deelneemt aan een live cursusdag, ontvangt u ter plekke een exemplaar van ons. Wilt u een ingebonden versie van één of meer van de syllabi toegestuurd krijgen? Dan kan u dit via het bestelformulier regelen.

Vragen
Als u een administratieve vraag heeft over de Biemond Cursussen ontvangt u binnen een week een reactie van ons. Gaat uw vraag over een ander onderwerp, waarvoor we wat meer tijd nodig hebben? Dan ontvangt u binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging van ons. We proberen uw vraag vervolgens binnen twee weken te beantwoorden.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.