NVN

Strategie NVN: Gezondheid Hoofdzaak!

 

 

gezondheid_hoofdzaak_klein.PNG

 

 

Hersenen zijn (misschien wel) het belangrijkste orgaan en neurologie (misschien wel) de belangrijkste medische discipline. Met deze tekst start het filmpje dat de strategie van de NVN presenteert. Gezondheid is de hoofdzaak voor ons als neurologen.  

 

 

 

 

 

Doet u mee?
Geef uw eigen invulling aan deze strategie en deel het met de hele NVN en daarbuiten! Denk hierbij aan de hieronder genoemde vijf thema’s en gebruik de iconen!
Is er in uw ziekenhuis of regio een activiteit op het gebied van preventie of ouderenzorg? Hebt u een plan voor de verbinding met de eerste lijn? Gaat u de dialoog aan met andere specialisten of de ziektekostenverzekeraar? Laat het ons weten, en laat het ons delen. 

Hersenen zijn hip, en het is een voorrecht om op dit gebied te mogen werken. Aan ons de taak dit uit te dragen aan patiënten, andere specialisten, zorgverzekeraars en de politiek. 

Gebruik uw hersenen en start met ons deze nieuwe strategie!


Gezondheid hoofdzaak willen we uitdragen aan de hand van vijf thema's:
 

hersenen_hoofdzaak.PNGHersenen hoofdzaak. Hersenen staan in het middelpunt van de belangstelling. Daarbij speelt de neuroloog een centrale rol.

preventie_hoofdzaak.PNGPreventie hoofdzaak. Het voorkómen van neurologische aandoeningen levert enorme persoonlijke en maatschappelijke winst op. Daarin past een verantwoordelijkheid van de neuroloog.

ouderen_hoofdzaak.PNGOuderen hoofdzaak. De veroudering van de bevolking heeft veel invloed op het belang van de neurologie. Dat vraagt om een slagvaardig optreden van de neuroloog.

dialoog_hoofdzaak.PNGDialoog hoofdzaak. Het zorglandschap verandert snel en roept om leiderschap en afstemming van alle betrokken partijen. De neuroloog moet daarin een zichtbare rol spelen.

hersenen_hoofdzaak.PNGVerbinden hoofdzaak. In de gezondheidszorg wordt het samenwerken intra-en transmuraal steeds belangrijker. Er ligt een taak voor de neuroloog als verbinder in dit netwerk.

 

Wilt u de iconen gebruiken? Via onderstaande links kunt u de iconen downloaden.

Thema gezondheid hoofdzaak Thema hersenen hoofdzaak Thema preventie hoofdzaak Thema ouderen hoofdzaak Thema dialoog hoofdzaak Thema verbinden hoofdzaak

 

Het verzamelicoon Gezondheid hoofdzaak en de vijf thema-iconen mogen vrij gebruikt worden om het strategiethema GEZONDHEID HOOFDZAAK van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie te promoten.

Het is niet toegestaan het verzamelicoon en de vijf thema-iconen voor andere doeleinden dan de genoemde te gebruiken.