Search
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

NVN-Wetenschapsdagen

Ieder jaar organiseren we de NVN-Wetenschapsdagen. In 2023 vinden deze plaats op 9 en 10 november in NH Sparrenhorst in Nunspeet. De NVN-Wetenschapsdagen zijn voor aios en neurologen een uitgelezen kans om de ontwikkelingen van hoogstaand Nederlands neurologisch onderzoek te volgen.

Terugblik Wetenschapsdag 2023
Tijdens de NVN-Wetenschapsdagen op 9 en 10 november waren er enthousiaste voordrachten over uiteenlopende onderzoeken en ook tijdens de posterwalk waren er mooie onderzoeksverhalen. Gastspreker Marloes ten Kate nam ons mee in haar enthousiaste verhaal over wetenschapscommunicatie. Ze leerde ons hoe je jouw wetenschap het beste kan presenteren, hoe belangrijk de start van de presentatie hierover is en welke kernbegrippen je in een korte presentatie moet gebruiken.

Prijzen
Hoofdredacteur Maarten Titulaer reikte de TNN Topartikel-assistentenprijs 2023 uit aan Debby Falck, aios neurologie HagaZiekenhuis, met het artikel ‘Neurologische manifestatie van de ziekte van Behçet’.

De prijzen voor de beste voordracht en beste poster gingen naar:

  • Beste voordracht: Julie Rutten: Pathogene NIT1-varianten veroorzaken een recessief erfelijke triade van bewegingsstoornissen, sterk vergrote perivasculaire ruimtes en hersenbloedingen.
  • Beste poster: Cynthia Lemmens: A decade of outcome reporting bias in MS research.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.