menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

NVN-Wetenschapsdagen

Ieder jaar organiseren we de NVN-Wetenschapsdagen. In 2022 vinden deze plaats op 3 en 4 november. De NVN-Wetenschapsdagen zijn voor aios en neurologen een uitgelezen kans om de ontwikkelingen van hoogstaand Nederlands neurologisch onderzoek te volgen. Daarnaast geeft een toonaangevende gastspreker altijd een voordracht over een grensgebied met de neurologie.

Programma
Klik hier voor het programma van de NVN-Wetenschapsdagen 2022.

Naast voordrachten over actueel neurologisch onderzoek is er ruimte voor zorgevaluatie en een richtlijnbespreking. Ook geeft gastspreker Marlies Schijven een inspirerende voordracht over artsen en social media. Tijdens de pauzes is er een posterwalk en er worden diverse prijzen uitgereikt. Kortom; het wordt een wetenschappelijke bijeenkomst vol variatie.

Borrel, diner en Neuroquiz
We sluiten de eerste dag af met een gezellige borrel en aansluitend heeft u de mogelijkheid om gezamenlijk te dineren. Uiteraard kan de beroemde Neuroquiz niet in het programma ontbreken, dus aan het einde van het diner gaan we met elkaar de strijd aan in twee quizteams. We sluiten de dag af met een feestavond. Test uw zangtalent met De Platenkast!

Wij kijken uit naar de NVN-Wetenschapsdagen op 3 en 4 november en hopen u dan ook weer te mogen verwelkomen!

Inschrijving en accreditatie
De inschrijving is gestart. Alle NVN-leden ontvingen een uitnodiging met persoonlijk inschrijfformulier. Wanneer u deze niet hebt ontvangen, kan u een mail sturen aan scholing@neurologie.nl. Niet leden maken gebruik van een algemeen digitaal inschrijfformulier.
Neurologen ontvangen 9 accreditatie-uren voor deelname de bijeenkomst.

Beoordeling
De beoordelingscommissie beoordeelt de inzendingen en groepeert voordrachten en posters zo veel mogelijk rond thema’s. De commissie ziet er op toe dat voordrachten en posters zowel klinisch, als translationeel en fundamenteel onderzoek op neurologisch gebied betreffen, en relevant zijn voor de algemeen neuroloog.

Prijzen
Aan het eind van de NVN-Wetenschapsdagen reiken we een prijs uit voor de beste voordracht en de beste poster. Alle posters en voordrachten komen in aanmerking voor deze prijzen, behalve de posters en voordrachten van neurologen en senior onderzoekers.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.