menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

NVN-Wetenschapsdagen

Ieder jaar organiseren we de NVN-Wetenschapsdagen. In 2022 vinden deze plaats op 3 en 4 november. De NVN-Wetenschapsdagen zijn voor aios en neurologen een uitgelezen kans om de ontwikkelingen van hoogstaand Nederlands neurologisch onderzoek te volgen. Daarnaast geeft een toonaangevende gastspreker altijd een voordracht over een grensgebied met de neurologie.

Inschrijving
De inschrijving start begin september 2022.

Beoordeling
De beoordelingscommissie beoordeelt de inzendingen en groepeert voordrachten en posters zo veel mogelijk rond thema’s. De commissie ziet er op toe dat voordrachten en posters zowel klinisch, als translationeel en fundamenteel onderzoek op neurologisch gebied betreffen, en relevant zijn voor de algemeen neuroloog.

Prijzen
Aan het eind van de NVN-Wetenschapsdagen reiken we een prijs uit voor de beste voordracht en de beste poster. Alle posters en voordrachten komen in aanmerking voor deze prijzen, behalve de posters en voordrachten van neurologen en senior onderzoekers.

Wij kijken nu al uit naar de NVN-Wetenschapsdagen in 2022 en hopen u dan ook weer te mogen verwelkomen!

Terugblik Wetenschapsdag 2021
Tijdens de NVN-Wetenschapsdag op 11 november waren er enthousiaste voordrachten over uiteenlopende onderzoeken en ook tijdens de posterwalk waren er mooie onderzoeksverhalen. Gastspreker Floortje Scheepers nam ons mee in haar zoektocht van big data en hoe dit ingezet kan worden binnen de psychiatrie; een verhaal ter inspiratie voor de neurologie. De prijzen voor de beste voordracht en beste poster gingen naar:

  • Beste voordracht: Roald Lambrechts (De Noorzeeziekte: inzicht in GOSR2-gerelateerde progressieve myclonusepilepsie door een fruitvliegmodel.
  • Beste poster: Katelijn Blok (Criteria voor de diagnose van primair progressieve multiple sclerose.

Actueel

Direct naar:

TNN#1_2022_Cover

Bezoekadres

Postadres

Inschrijven

Domus Medica

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie bevindt zich op de vijfde verdieping van Domus Medica. Als u ons wilt bezoeken, moet u zich vooraf aanmelden.

Lid van:

logo_federatie_medisch_specialisten
Voor beoordeling van (neurologische) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een neuroloog. De NVN speelt hierin geen rol.

© 2022 Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.