menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

NVN-Wetenschapsdagen

Ieder jaar organiseren we de NVN-Wetenschapsdagen. In 2022 vonden deze plaats op 3 en 4 november. De NVN-Wetenschapsdagen zijn voor aios en neurologen een uitgelezen kans om de ontwikkelingen van hoogstaand Nederlands neurologisch onderzoek te volgen. Daarnaast geeft een toonaangevende gastspreker altijd een voordracht over een grensgebied met de neurologie.

Programma
Naast voordrachten over actueel neurologisch onderzoek was er ruimte voor zorgevaluatie en een richtlijnbespreking. Ook gaf gastspreker Marlies Schijven een inspirerende voordracht over artsen en social media. Tijdens de pauzes waren er posterwalks en er werden diverse prijzen uitgereikt, zoals de TNN Top artikel assistentenprijs 2022, dit jaar gewonnen door Jaron van der Wardt en de Dr. Jan Meerwaldt prijs. Deze prijs werd gewonnen door Merel Ekker.
Kortom; het was een wetenschappelijke bijeenkomst vol variatie.

Beste voordracht en beste poster 2022
Aan het eind van de NVN-Wetenschapsdagen reikten we een prijs uit voor de beste voordracht en de beste poster. Deze prijzen  gingen naar:

  • Beste voordracht: Gijs Tazelaar (de genetische verschillen tussen monozygote tweelingen met en zonder amyotrofische laterale sclerose)
  • Beste poster: Marleen van Arnhem (first seizure spreekuur voor kinderen op het aanvragen van aanvullend onderzoek en starten van anti-epileptische behandeling)

Actueel

TNN#1_2022_Cover

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.