Zoek
  • Home
  • /
  • NVN-Wetenschapsdagen 2022
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white
  • Home
  • /
  • NVN-Wetenschapsdagen 2022

NVN-Wetenschapsdagen 2022

3 november 2022
Congrescentrum NH Sparrenhorst in Nunspeet

De NVN-Wetenschapsdagen vinden plaats op 3 en 4 november in NH Sparrenhorst in Nunspeet. De inschrijving is gestart. Alle NVN-leden ontvingen een uitnodiging met persoonlijk inschrijfformulier. Alle NVN-leden ontvingen een e-mailbericht met een persoonlijke inschrijflink. Heeft u deze niet ontvangen? U kan zich ook inschrijven via https://nvn-nascholingen.nl/. U logt daarna in met uw eerder gebruikte inloggevens, waarna u bij uw eigen inschrijfpagina komt. Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Het kan even duren voordat u uw wachtwoord in uw mailbox ontvangt

Niet leden maken gebruik van een algemeen digitaal inschrijfformulier.

Programma
Kijk voor het programma en meer informatie op de website.

Naast voordrachten over actueel neurologisch onderzoek is er ruimte voor zorgevaluatie en een richtlijnbespreking. Ook geeft gastspreker Marlies Schijven een inspirerende voordracht over artsen en social media. Tijdens de pauzes is er een posterwalk en er worden diverse prijzen uitgereikt. Kortom; het wordt een wetenschappelijke bijeenkomst vol variatie.

Borrel, diner en Neuroquiz
We sluiten de eerste dag af met een gezellige borrel en aansluitend heeft u de mogelijkheid om gezamenlijk te dineren. Uiteraard kan de beroemde Neuroquiz niet in het programma ontbreken, dus aan het einde van het diner gaan we met elkaar de strijd aan in twee quizteams. We sluiten de dag af met een feestavond. Test uw zangtalent met De Platenkast!

Wij kijken uit naar de NVN-Wetenschapsdagen op 3 en 4 november en hopen u dan ook weer te mogen verwelkomen!

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.