Actueel

NNW Wetenschapsprijs 2021

23-09-2021

Op vrijdag 21 januari 2022 wordt voor de zesde keer de Neurovasculaire Wetenschapsprijs uitgereikt voor de meest verdienstelijke wetenschappelijke neurovasculaire publicatie van de afgelopen twee jaar. Hiermee nodigen wij u uit uw artikel in te sturen of een kandidaat voor te dragen. 

Criteria:

  • De publicatie is 'peer-reviewed' en verschenen of geaccepteerd tussen 1 november 2019 en 1 september 2021.
  • De kandidaat is de eerste auteur, niet ouder dan 40 jaar en heeft haar/zijn onderzoek verricht bij een in Nederland gevestigde instelling voor wetenschappelijk onderzoek of gezondheidszorg.
  • Inzendingen worden beoordeeld op originaliteit van het onderzoek, klinische relevantie en impact op patiëntenzorg of cerebrovasculair onderzoek in de toekomst. Daarnaast is vooral de eigen bijdrage van de jonge onderzoeker van belang. Deze kan eventueel worden verduidelijkt in een begeleidend schrijven.

Publicaties kunnen vóór 15 november 2021 als pdf per email gestuurd worden naar de juryvoorzitter via vereniging@neurologie.nl.

De drie hoogst genomineerden zullen een oorkonde met eervolle vermelding krijgen uitgereikt. De prijs voor de meest verdienstelijke publicatie bestaat uit een geldbedrag van € 2000,-. De prijswinnaar krijgt de gelegenheid om het onderzoek in een mondelinge presentatie tijdens de nascholing toe te lichten.

Namens de jury,
Prof. dr. R.M. van den Berg-Vos (voorzitter)
Dr. K. Jellema
Dr. F.H.B.M. Schreuder
Dr. M. Uyttenboogaart