2021

Webinar Multidiciplinaire Syncopezorg

Op donderdagavond 4 februari 2021 houdt de Werkgroep voor Syncope en Autonome Aandoeningen een webinar met als onderwerp "Multidisciplinaire Syncopezorg". Dit webinar komt in de plaats van het gebruikelijke najaarssymposium 2020.

Dit symposium - georganiseerd door vijf specialismen - valt helaas samen met het symposium van de Werkgroep Bewegingsstoornissen. Mocht u een brede interesse hebben dan kunt u zelfs beide symposia bijwonen: wanneer u zich registreert voor het WSAA symposium krijgt u namelijk de mogelijkheid om tot een  maand na het symposium de opnames van de livestream terug te kijken. De link om terug te kijken wordt u toegezonden.

We hebben een interactief en aantrekkelijk programma samengesteld waarbij u de mogelijkheid krijgt om “de vraag die u altijd al had willen stellen” vooraf door te geven aan de organisatie. Het antwoord wordt dan verwerkt in een van de presentaties. Ook tijdens het symposium is er mogelijkheid tot het stellen van vragen en uw mening te geven via de live-chat.

De voormalige bestuursleden Gert van Dijk en Roland Thijs vertellen tijdens deze avond waarom we van elkaar moeten blijven leren en over het nieuwe normaal bij kanteltesten. Nathalie van der Velde, geriater zal u uitleggen waarom de zorg bij de vallende oudere een vak apart is. 

De sprekers zijn aanwezig in een televisiestudio en u kijkt aan het begin van de avond met het bord op schoot naar de presentaties. Na afloop ontvangt u twee accreditatiepunten. 

Bekijk het programma en meld u nu aan via de website. Wanneer u ook lid wordt van de WSAA is het webinar gratis en betaalt u alleen de kosten voor het lidmaatschap.