menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Geschiedenis der Neurowetenschappen

De werkgroep Geschiedenis der Neurowetenschappen bestudeert en documenteert de geschiedenis van de neurowetenschappen en van de NVN.

Trefpunt Medische Geschiedenis Nederland
Sinds 2021 heeft de (werkgroep Geschiedenis van de) NVN een gebruikersovereenkomst met het Trefpunt Medische Geschiedenis in Nederland (locatie Urk). Het Trefpunt is een kennis-, documentatie- en erfgoedcentrum. Het fungeert als platform voor het niet-universitaire onderzoek van de geschiedenis van de geneeskunde, gezondheidszorg, verpleegkunde, farmacie, tandheelkunde en de paramedische vakken. Behalve dat het platform een grote medisch-inhoudelijke collectie documentatie heeft, organiseert het ook regelmatig cursussen en voordrachten. Meer weten? Kijk op https://tmgn.nl/home.

In het menu aan de rechterkant vindt u informatie over activiteiten van de werkgroep, de bestuurssamenstelling en naslagwerk.

Geschiedenis der Neurowetenschappen

TNN#1_2022_Cover

Bezoekadres

Postadres

Inschrijven

Domus Medica

Het bureau van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie bevindt zich op de vijfde verdieping van Domus Medica. Als u ons wilt bezoeken, moet u zich vooraf aanmelden.

Lid van:

logo_federatie_medisch_specialisten
Voor beoordeling van (neurologische) klachten kunt u terecht bij uw (huis)arts. Uw (huis)arts verwijst u zo nodig door naar een neuroloog. De NVN speelt hierin geen rol.

© 2022 Nederlandse Vereniging voor Neurologie

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.