Zoek
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Neuro-Intensive Care

De werkgroep Neuro-Intensive Care is onderdeel van zowel de NVN als de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC).

In Nederland hebben we 12 neurotrauma centra. In veel van deze centra werkt een neuroloog-intensivist. Op de IC van deze centra worden patiënten met ernstig hersenletsel behandeld, zoals patiënten met traumatisch hersenletsel, een subarachnoïdale bloeding of therapieresistente status epilepticus. Om goede zorg voor deze patiënten te garanderen heeft de werkgroep de volgende doelen:

  • verspreiden van neuro-IC kennis, waaronder ook relevante en interessante publicaties;
  • bevorderen van een goede samenwerking tussen alle actieve neuroloog-intensivisten, neurologen, neurochirurgen en intensivisten met een speciale interesse voor neuro-IC. Die samenwerking is belangrijk om kennis te delen, laagdrempelig te overleggen bij ingewikkelde klinische problemen, protocollen te ontwikkelen en gericht onderzoek te doen.

In het menu aan de rechterkant vindt u informatie over de activiteiten van de werkgroep, de bestuurssamenstelling en naslagwerk.

Contact en aanmelden
U kan u aanmelden als lid van de werkgroep door een mail te sturen naar het bureau van de NVN. Wij verwerken uw persoonsgegevens na aanmelden in onze (leden)administratie. Hierbij is het NVN-privacyreglement van toepassing. Het lidmaatschap is gratis.
Voor overige vragen kan u terecht bij j.horn@amsterdamumc.nl of S.Achterberg@haaglandenmc.nl.

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.