Zoek
menu (1)
icon_close_white
icon_close_white
icon_back_white_2
Path
icon_divider_white

Activiteiten

Graag attenderen wij u op het symposium van de WSAA op 6 juni 2024. Dit jaar vindt het symposium plaats op een nieuwe locatie: “de Machinist” in Rotterdam. 

Het thema van de dag is “Hart voor Syncope” en het symposium zal grotendeels gewijd zijn aan de relatie tussen syncope en het hart.

Programma
Naast cardiogene syncope is er aandacht voor de relatie tussen het autonome zenuwstelsel en het hart in zowel fysiologische omstandigheden als bij autonoom falen. Er is wederom aandacht voor kinderen met syncope.
Ook de (functie-)onderzoeken die beschikbaar zijn om het hartritme te onderzoeken worden belicht. Er zijn ook workshops, gericht op de interpretatie van het ECG bij ritmestoornissen en op de relatie tussen hartslag, bloeddruk en klachten die u (in de spreekkamer) kunt onderzoeken.

Inschrijven
Meer informatie over het programma en inschrijven vindt u op de website

Daarnaast bieden we de leden ook weer de mogelijkheid om een onderwerp aan te dragen of een voordracht te houden. U kunt uw suggestie mailen aan WSAAsecretariaat@maasstadziekenhuis.nl.

Voorafgaand aan het symposium op 6 juni is er voor de leden een ALV op de nieuwe locatie.

Doelgroep
Voor dit symposium zijn – naast medisch specialisten, A(N)IOS, Physician Assistants en verpleegkundig specialisten van de betrokken verenigingen – ook de laboranten klinische neurofysiologie en de hartfunctielaboranten uitgenodigd. We hopen u allemaal te ontmoeten op 6 juni aanstaande!

Het besloten deel van de website www.neurologie.nl is alleen toegankelijk voor leden van de NVN.

Bent u uw inloggegevens vergeten?
Vraag hier uw gegevens opnieuw op.

Heeft u problemen met inloggen?
Neem contact op met onze helpdesk.

Heeft u nog geen inloggegevens?
Vraag uw DOC-Access inloggegevens aan.